Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki czosnek zawsze robiła moja teściowa.Można go przechowywać nawet kilka miesięcy ale szczelnie zamknięty w lodówce.Czosnek zmielony i zakonserwowany solą jest świetny jako dodatek do zup,sosów,marynat do mięs.Naturalny ,zdrowy i smaczny:)
mixer, sloik , łyżka
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Składniki
polecam