Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka w słoikach smak lata
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 24
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 24
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Fasolkę myję obcinam końcówki i przekazuję na pół i daję do słoików i do każdego 1 litrowego słoika sól i ocet i zalewam wrzątkiem i pasteryzuję na mokro pierwszego dnia 1 godzinę i kolejnego 1 godzinę po dokładne wykonanie zapraszam na film .