Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze świeża fasolka. Wspaniała do sałatek i na gorąco.
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 165
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 134
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 96
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 165
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 134
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 96
Składniki
Fasolkę oczyścic i dokładnie umyc. Ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem cukru (tak, jak zwykle - uważac, by nie rozgotowac). By nie straciła koloru delikatnie zakwasic sokiem z cytryny (ok. 1 łyżki na 4l) lub octem. Gorącą fasolkę przełożyc do słoików, zalac wodą, w której się gotowała, mocno zakręcic. Smacznego.
Fasolkę oczyścic i dokładnie umyc.
Ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem cukru (tak, jak zwykle - uważac, by nie rozgotowac). By nie straciła koloru delikatnie zakwasic sokiem z cytryny (ok. 1 łyżki na 4l) lub octem.
Gorącą fasolkę przełożyc do słoików, zalac wodą, w której się gotowała, mocno zakręcić. Smacznego.