Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 122
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 227
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 482
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 433
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 122
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 227
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 482
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 433
Składniki
podrzybki po wycięciu nóżek należy opanierować w jajku przyprawionym vegetą,solą,pieprzem w bułce tartej i smażyć na oleju na złoty kolor i układać w słoikach,
z składników przygotować zalewę,gorącą zalewą zalać grzyby,pasteryzować ok.20min.