Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i na zimno i na ciepło.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 474
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24422
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 474
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24422
Składniki
Ugotować zebrane w lesie grzyby i odcedzić z nadmiaru wody, cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na patelni, dodać ocet, cukier i koncentrat i chwilę posmażyć. Dodać do ugotowanych grzybów, doprawić według gustu do smaku, chwilkę podsmażyć. Przełożyć do słoików i pasteryzować 20 min.