Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 93
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 196
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 216
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 429
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 73
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 93
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 196
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 216
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 429
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 73
Składniki
Młodą kalarepę umyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę, włożyć do wrzątku i gotować na małym ogniu 5 minut.
Zblanszowaną kalarepę odsączyć na sicie, przelać zimną wodą, przełożyć do słoików.
Zagotować 2 szklanki wody z solą i kwaskiem, zalać kalarepkę i zamknąć słoiki.
Pasteryzować godzinę w temperaturze 90''C