Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaletą dania jest po prostu sama kurka:)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 109
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 109
Składniki
Grzyby (uprzednio umyte), pokrojoną w piórka cebulęi i przyprawy zalać małą ilością wrzątku, dodać łyżeczkę soli, gotować około 10 minut. Odcedzić, zachować przyprawy. Ocet wymieszać z 1/2 litra wody, cukrem i pozostałą solą. Kurki z cebulkami oraz przyprawy przełożyć do słoików. Wlać zalewę, dobrze zakręcić.