Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł dla osób pracujących.
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 9
Szybkie i łatwe ciasto z mikrofali idealne kiedy masz ochotę na coś słodkiego.
Odsłon: 61601
Polecam.
Odsłon: 63
Zupa na rosole z niedzieli to idealna propozycja na pożywne i pyszne danie, k...
Odsłon: 924
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 9
Szybkie i łatwe ciasto z mikrofali idealne kiedy masz ochotę na coś słodkiego.
Odsłon: 61601
Polecam.
Odsłon: 63
Zupa na rosole z niedzieli to idealna propozycja na pożywne i pyszne danie, k...
Odsłon: 924
Składniki
Wykonanie: Paprykę, cukinię i bakłażana oczyścić, pokroić w kostkę. Następnie cebulę pokroić w cienkie plastry, usmażyć na oleju z zmiażdżonym czosnkiem i dodać do warzyw. Warzywa przełożyć do rondla, zalać sokiem pomidorowym, octem, winem i zasypać cukrem. Całość wymieszać, przyprawić i dusić na wolnym ogniu około 20 minut mieszając w między czasie. Gorące leczo przełożyć z sosem do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 15 minut.