Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny smak fasolki wekowanej
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Składniki
fasolkę ugotować na pół twardo. do średniego słoika wkładamy fasolkę,5-pasków papryki,5 kostek pomidora,1-ząbek czosnek, ziele angielskie,liść laurowy ,łyżka oliwy...zalewamy zalewą pasteryzacja 10-minut od zagotowania . Smacznego!