Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią łatwo o przeziebienie, dlatego warto znać domowe sposoby ratowania zdrowia.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 45
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 45
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Składniki
Cytrynę wyszorować i wyparzyć wrzątkiem. Pokroić w cienkie półplasterki. Usunąć pestki. Imbir obrać i pokroić na plasterki. Do słoika włożyć cytrynę i imbir, dodać miód i dokładnie pomieszać. Przykryć i odstawić do lodówki na 24 godziny. Stosować 1-2 łyżki dziennie rozpuszczone w ciepłej wodzie lub herbacie. Można też bez rozpuszczania. Na zdrowie