Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 113
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 182
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 194
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 113
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 182
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 194
Składniki
Ogórki i koper umyć pod bieżącą wodą. Chrzan i czosnek obrać.
Umyte ogórki układać pionowo w słoiki lub kłaść w kamionkowym garnku, przekładając pokrojonym na kawałki chrzanem i ząbkami czosnku. Na górę wyłożyć gałązki kopru.
Wodę wymieszać z solą, zalać ogórki. Jeżeli ogórki są robione w naczyniu kamionkowym, dobrze jest docisnąć je czymś ciężkim żeby nie wypływały na powierzchnię i nie psuły się.
Gotowe do jedzenia są już po kilku dniach.