Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogóreczki w delikatnej zalewie nie za ostre, w sam raz do obiadu, do sałatki, jako zakąska do wódeczki
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Układamy ogórki ciasno ogórki całe, jeśli są za duże to kroimy na słupki lub plastry.
Wszystkie produkty do zalewy zagotowujemy. Zalewamy gorąca zalewą i pasteryzujemy ok. 5 min.