Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
..niebanalna przekąska o intensywnym smaku
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 112
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 114
Polecam.
Odsłon: 153
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 112
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 114
Polecam.
Odsłon: 153
Składniki
..ogórki obrać i posiekać w plasterki, cebulę pokroić w piórka, przesypać solą i wstawić na mały ogień
..z octu, oleju i cukru, ketchupu i koncentratu przygotować zalewę, zagotować ją
..ogórki mieszać, aż puszczą sok i całość się zmoży
..dodać zalewę do ogórków i chwilkę zagotować
..przekładać do słoików, pasteryzować ok 10 minut