Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój mąż uwielbia te ogórki.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 86
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 86
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Składniki
Ogórki umyć, obrać.
Zalewę ugotować wcześniej.
brane ogórki nakładać do słoików,
dodać ziela angielskie oraz pieprz,
zalać zalewą
i szczelnie zakręcić.
Wstawić do garnka ze ściereczką, wstawić do gotowania. Po zagotowaniu zmniejszyć gaz i pasteryzować 5 minut.
Po tym czasie postawić na ręczniku do góry dnem.