Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ulubione, słodkie ogórki mojej córki, robie je od wielu lat i ciągle smakują
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
1. ogórki dokładnie umyć, pokroić wzdłuż na ćwiartki (większe ogórki pokroić na więcej cząstek), odstawić, 2. do słoików nałożyć przyprawy, nastepnie ułożyć ścisle ogórki, 3. składniki zalewy zmieszać (można lekko podgrzać wtedy wszystko szybciej sie rozpuści i połączy), nalewać do słoików (musi zakryć ogórki), zakręcić, pasteryzować ok 10 min, smacznego