Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry dodatek do makaronu lub ziemniaków na zimę.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Składniki zalewy włożyć do dużego garnka, podgrzać do rozpuszczenia się cukru, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i cebulę w piórka. Zagotować, po około 20 minutach nakładać w wyparzone i suche słoiki, zakręcać na gorąco. Bez pasteryzacji.