Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może to bardziej Ajwar, ale jest pyszny i tak naprawdę niezbyt pracochłonny, znakomity do kanapek i potraw z grila
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 155
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 155
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Składniki
1. paprykę umyć, przekroić, usunąć nasiona i błonki, pokroić na kawałki, 2. do garnka włożyć paprykę, dodać obrany czosnek, olej, cukier i sól, gotować 20 min, po tym czasie zmiksować, 2. dodać 3 słoiczki koncentratu pomidorowego, liście laurowe, bazylie, ocet i paprykę oraz pieprz, gotować jeszcze 10 min, 3. wyjąć liście laurowe, nalewać do słoiczków, z tej porcji wychodzi 20 słoiczków (takich po koncentracie), pasteryzować 20-25 min, smacznego