Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielowarzywne konserwowe pikle, bardzo smaczne i pięknie wyglądające zimą na np,świątecznym stole. Przepis na 3 duże słoiki. Polecam :)
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 880
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1883
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 411
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1187
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 175
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 880
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1883
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 411
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1187
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 175
Składniki
Kalafiora podzielić na małe różyczki i sparzyć na sicie wrzącą wodą. Fasolkę gotować przez 5 minut.Ogórki pokroić wzdłuż na pół i na grube krążki, paprykę oczyścić z pestek i pokroić na duże kawałki, obrać pieczarki, cebulkę pokroić wzdłuż na pół, a marchew pokroić na plasterki.
Do słoików wrzucić wszystkie przyprawy i układać ściśle przygotowane warzywa i pieczarki.Składniki na zalewę zagotować i gorącą wlać do słoików. Pasteryzować 5 minut, odwrócić do góry dnem i poczekać, aż wystygną. SMACZNEGO!