Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne prawdziwki, który na stałe zagości w Waszych corocznych, grzybowych przetworach.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Składniki
Grzyby oczyszczamy, myjemy i gotujemy w osolonym wrzątku 10 min. Odcedzamy. W tym samym czasie (podczas obgotowywania grzybów) ze wszystkich składników zagotowujemy zalewę. Gorące grzyby przekładamy do słoików, zalewamy gorącą marynatą. Słoiki zakręcamy, odwracamy do góry dnem. Pozostawiamy do wystygnięcia.