Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkowych kombinacji w mojej spiżarni nie brakuje. Tym razem wersja z papryką, marchewką, pietruszką, kalarepą i cebulą.
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8527
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 174
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 111
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 453
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8527
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 174
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 111
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 453
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, pietruszkę, kalarepkę obrać i ugotować. Następnie pokroić w kostkę i wymieszać z pokrojoną cebulą.. Dodać drobno pokrojoną paprykę, zalać przygotowaną zalewą i zagotować. Sałatkę dokładnie wymieszać i przełożyć do wyparzonych słoików, pasteryzować około 15 minut.