Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka pasteryzowana w słoikach. Idealna do obiadu:)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5938
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5938
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Kapustę poszatkować , cebule pokroić posypać solą i odstawić na 24 h. Kapustę odcisnąć , do wody dać cukier ,ocet i zagotować. Kapustę wrzucić i gotować 15 minut , dodać starte jabłka. Przełożyć do słoików i pasteryzować 20 minut.