Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos do posmarowania pizzy, który zawsze będziesz mieć pod ręką. Otwierasz słoiczek, smarujesz, układasz swoje ulubione dodatki i do pieca. ten sam sos będzie również zastęp0wał keczup do pizzy lub innych potraw.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 260
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 475
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 139
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 260
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 475
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 139
Składniki
Dynię obrać i rozgotować w małej ilości wody. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę, posolić i odstawić na 2 godziny. Po tym czasie rozgotować w małej ilości wody.
Przygotowanie zalewy. Ocet z cukrem i przyprawami krótko zagotować.
Dynię i warzywa razem zmiksować. Dodać zalewę, zmiksować. Dodać koncentrat i krótko zmiksować do całkowitego wymieszania. wszystko razem zagotować i gorące wkładać do słoiczków.
Słoiki gotować 5-6 minut