Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja do raczej niewyraźnych w smaku potraw , aby dodać i smaku i kopa całemu daniu obiadowemu.
Nóż i deska do krojenia
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 104
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 104
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 211
Składniki
Ogórki kroimy w plasterki, pomidory albo na pół albo na ćwiartki. Ja miałam podłużne , więc na 3 części w poprzek pokroiłam, cebulę też w plasterki.
Dodać sól i pieprz do smaku
Dodać śmietanę
Wymieszać i posypać koperkiem. Podawać do potraw mięsnych.