Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś tradycyjnego ale bardzo lubianego przez nas
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 54
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 54
Składniki
Mięso mielimy na cienkich oczkach jak ktoś lubi to można mielić dwa razy.
Do mięsa dodajemy olej, sól, pieprz do smaku. Ilość zależy od gustu.
Obieramy cebulę, kroimy na małą kostkę i zalewamy wrzątkiem. Sparzona cebula jest dobra w trawieniu.
Odsączamy cebulę, kroimy korniszony w kostkę i kładziemy do dobrze wymieszanego tatara. Na środek w otoczce z cebuli kładziemy jajko z przepiórki. I tak oto wygląda nasze danie. Smacznego