Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do ciast, raczej dla dorosłych ;)
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 22
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 60
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1010
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 109
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 145
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 22
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 60
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1010
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 109
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 145
Składniki
1. Owoce - umyć i wydrylować 2. Owoce w garnku zasyp cukrem, zalej winem, sokiem z cytryny/pomarańczy, dodaj przyprawy i skórki z pomarańczy i cytryny. Dodaj też koło 10 pestek z wiśni. Można pozostawić mieszankę na noc w lodówce żeby wszystko przeszło swoimi smakami, ale ja nie czekałam i całość zagotowałam. 3. Po zagotowaniu należy przełożyć to na patelnie i smażyć aż zgęstnieje. 4. Wyjmij pestki. 5. Przełóż gorącą konfiturę do słoiczków i za pasteryzuj.