Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka, chciałam przypomnieć sobie smak przetworów, które były popularne jeszcze w latach 80- tych. Przepis na łagodniejszą wersję.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 667
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 136
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 667
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 136
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Składniki
Pomidory kroi się w pół centymetrowe plastry, a resztę jak kto lubi. Warzywa posypuje się solą, aby puściły sok i trochę sflaczały. Sok się odlewa. Zalewę zagotowuje się z gorczycą i zalewa pomidory w słoikach. Pomidory pasteryzuje się około 20 minut od zagotowania wody.
Smacznego :)