Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne w smaku, pyszne, nadłużej trwa gotowanie buraków
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Składniki
1. buraki zetrzeć, cebulę posiekac, 2. masło rozgrzać, poddusić cebulę, dodać buraki, chwile razem dusić, dodać śmietanę, wymieszać, chwile jeszcze dusic, doprawić do smaku, podawać na gorąco, smacznego