Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z białej kapusty do obiadu. Chrupiąca i dosyć ostra przez dodatek czerwonej cebuli. Przepyszna.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 81
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 491
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1463
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 81
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 491
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1463
Składniki
Kapustę umyć, poszatkować w długie paski, cebulę drobno pokroić. Marchewkę i jabłko zetrzeć na drobnej tarce. Koperek drobno posiekać. Wszystko lekko oprószyć solą i pieprzem cytrynowym, wymieszać, odstawić na 10 minut.
Surówkę doprawić cukrem (ok. pół łyżeczki) i sokiem z cytryny. Na koniec dodać majonez i wymieszać. Surówka jest bardzo chrupiąca (jak to z kapusty :) Spora ilość cebuli powoduje, że jest dosyć ostra,ale smaki doskonale się balansują.