Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na nietypowe, ale bardzo smakowite połączenie świeżej marchewki i ćwikły z chrzanem, które pozwala nam uzyskać pięknie różowy oraz zdrowy dodatek do obiadu :)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1742
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1742
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
Marchewki obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, a następnie dodajemy do nich delikatny majonez, ćwikłę z chrzanem, skrapiamy odrobiną octu i doprawiamy do smaku cukrem brzozowym, solą i świeżo zmielonym pieprzem. Całość dokładnie mieszamy i odstawiamy na chwilę dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)