Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowa sałatka, por, jabłka i śliwki z tego trzeba teraz korzystać. Ja w sałatce wykorzystałam swoje kiszone ogórki meksykańskie, warto było je zrobić.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 68
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1230
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 296
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 68
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1230
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 296
Składniki
Oczyszczone pory pokroić w półplasterki, wrzucić na osolony wrzątek, po kilku sekundach odcedzić. Obrać ogórek, marchewkę i jabłko, zetrzeć na dużych oczkach tarki. Śliwki pokroić w paski. Wszystko przełożyć do miski, doprawić solą, pieprzem, polać jogurtem, wymieszać.