Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka w przygotowaniu i - co najważniejsze-bardzo smaczna surówka obiadowa. Mała ilość składników to jej dodatkowa zaleta.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 111
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1932
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 111
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1932
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Ogórki konserwowe ścieramy na tarce o dużych oczkach i przekładamy na sito by odsączyć z soków. Jabłka obieramy i również ścieramy na tarce o dużych oczkach. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o średnich oczkach. Wszystkie składniki przekładamy do miseczki, dodajemy olej /ok. 1 łyżka/, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem i mieszamy. Możemy podawać od razu po przygotowaniu lub odstawić na 30 min. by smaki się przegryzły.