Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, posypać przyprawą do gyrosa i zalać odrobiną oleju, odstawić na godzinę do lodowki, aby mięso było kruche, po godzinie usmażyć do miękkości i położyć je na spód półmiska. Na mięso posypać pokrojoną w kostkę cebulą, na to ogórek (też w kostkę), potem ketchup, kukurydza i majonez, na koniec posypać pokrojoną kapustę pekińską z odrobiną wegety!