Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 34
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 34
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 71
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko solonej wodzie, dokladnie osaczamy.
Warzywa myjemy, usuwamy pestki, miąższ kroimy w kostke lub paseczki.
Ser żółty kroimy w kostkę wędlinę w paseczki. Kukurydze osączamy, kapustę pekińską siekamy.
Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, solimy i pieprzymy do smaku, dodajemy majonez, mieszmy. Odstawiamy na godzine, aby smaki sie przegryzły.