Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na Święta i robi się je niewiele dłużej niż jajka w majonezie.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 16
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 85
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 99
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 16
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 85
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 99
Składniki
Wstawiłam jaja, gotowałam je 8 minut od zagotowania. W czasie gotowania i studzenia jaj, starłam na grubym oczku obrane pieczarki, posiekałam cebulę. Podsmażyłam na niewielkiej ilości oleju. Doprawiłam sola i pieprzem. Jaja przecięłam na połówki. Do wyjętych żółtek dodałam pieczarki, majonez, śmietanę, i jeszcze posoliłam żółtka i popieprzyłam. Masę wyrobiłam widelcem. Farsz nałożyłam przez tylkę. Jaja udekorowałam kaparami dla słoności, porem dla świeżości smaku i papryką dla koloru.
Smacznego :)