Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba witaminowa na jesienne przesilenie. Dodaj więcej majonezu, a z łatwością przemycisz surówkę do jadłospisu dzieci.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 119
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 119
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Składniki
Kapustę drobno pokroić, marchewkę obrać, zetrzeć na tarce, podobnie jabłko, cebulę pokroić w drobniutką kostkę. Wymieszać wszystko razem. Dodać posiekaną pietruszkę. Dodać trzy łyżki stołowe octu ryżowego lub jedną łyżkę innego octu, majonez, jogurt i pieprz. Wszystko wymieszać. Schować do lodówki na godzinę, aby smaki się przeszły. Przed zjedzeniem wyjąć z lodówki na 30-40 minut, aby surówka doszła do temperatury pokojowej.