Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Użycie kwaśnego jabłka kulinarnego jest kluczowe w tym przepisie, smaki wzajemnie się uzupełniają i podkreślają.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 130
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 130
Składniki
Antonówka jest mocno kwaskowa a w kompozycji będzie dodawać winnego aromatu. Kapustę, marchew i jabłko starłam na mandolinie- można też drobno posiekać. jeszcze tylko odrobina soli, pieprzu i łycha majonezu. no i posiekana dymka ze szczypiorkiem. Gotowe! Kapusta po paru minutach puści sok i surówka będzie bardzo wilgotna.
:D
Smacznego :)