Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, wiosenna sałatka z z pomelo, filetami z pomarańczy, grillowaną, marynowaną papryką oraz gotowanymi, młodymi buraczkami. Stanowi doskonały dodatek do dań z grilla. Przepis pochodzi z 450. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 83
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 164
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 190
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 350
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 60
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 83
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 164
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 190
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 350
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 60
Składniki
Sałatę przełożyć do miski. Dodać filety z cytrusów i pokrojoną paprykę oraz buraczki.
Tuż przed podaniem wlać winegret (składniki wystarczy połączyć w słoiczku) i wymieszać.