Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na sałatkę na różne uroczystości, nie tylko ładnie wygląda, ale również jest smaczna
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 806
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 168
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 806
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 168
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
1. Paluszki krabowe kroimy w plasterki, układamy na dnie naczynia.
2. Smarujemy majonezem.
3. Ogórka obieramy ze skórki, skórkę możemy zostawić do dekoracji, solimy najlepiej na sitku, żeby wodą nam spłynęła. 4. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy na majonezie.
5. Pora kroimy w krążki, wykładamy na ser.
6. Następną warstwą jest ogórek i ponownie smarujemy majonezem.
7. Na majonez wykładamy kukurydzę, którą przykrywamy startym na tarce białkiem
8. Ponownie smarujemy majonezem.
9. Ostania warstwa to starte żółtko jajka.
10. Dekorujemy dowolnie. 11. Sałatka gotowa. 12. Smacznego.