Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 3 łyżki oleju przyprawa gyros 7 łyżek ketchupu 2 średnie cebule 5 średnich ogórków kiszonych 8 łyżek majonezu ½ średniej kapusty pekińskiej
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9517
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 231
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 519
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9517
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 231
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 519
Składniki
Pierś z kurczaka skroić w kostkę, podsmażyć na oleju i ostudzić. Następnie dodać przyprawę gyros i wymieszać. Cebulę i ogórki kiszone pokroić w kostkę. Kapustę pekińską drobno poszatkować. W przezroczystej misce układać składniki w następującej kolejności: kurczak, ketchup, cebula, 4 łyżki majonezu, ogórki kiszone, pozostały majonez i na górę kapusta pekińska. Sałatkę schłodzić w lodówce. Smacznego.