Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka, w moim przypadku do pracy, by zminimalizować jedzenie coraz większej ilości kanapek:)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 104
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1858
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 104
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1858
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Łososia obsmażyłam na patelni, bo za wędzonym nie przepadam. Fasolę opłukałam pod bieżącą wodą. Jajka ugotowałam na twardo i drobno pokroiłam, tak jak cebulę i szczypiorek. Wszystkie składniki delikatnie wymieszałam dodając jogurt i musztardę. Sól w tym przypadku była zbędna, gdyż wędzony łosoś jest mocno słony. Smaczna i sycąca, polecam:)