Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2709
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 101
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 82
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2709
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 101
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 82
Składniki
Bataty kroimy na frytki, podlewamy 2 łyżkami oliwy i posypujemy ostrą papryką. Pieczemy około 10-15 min w 200 stopniach. Warzywa układamy na talerzu, lekko solimy i zalewamy łyżką oliwy ( smakowa jest idealna) Co tu pisać, niebo w gębie!