Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka, która posmakuje każdemu
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6671
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 150
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 326
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6671
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 150
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 326
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i przelewamy zimną wodą.
Fasolę odsączamy z zalewy.
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę wielkością zbliżoną do fasoli.
Cebulę dymkę myjemy i kroimy.
Do miski kolejno dodajemy ugotowany makaron, fasolę, ogórka, dymkę. Dodajemy 2 szczypty przyprawy chili con carne, łyżeczkę soku z cytryny, łyżkę majonezu. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Wszystko starannie mieszamy i wkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)