Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jestem zwolenniczką łatwych i szybkich potraw oraz nisko kalorycznych. Taka właśnie jest moja mizeria.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Ogórki obrać ze skórki i zetrzeć na tarce na plasterki lub w elektrycznej szatkownicy do warzyw. Dodać sól i pieprz, wymieszać i dostawić na 15 minut. Odlać sok, który puściły ogórki. Dodać jogurt i pokrojony koperek. Gotowe. Ja lubię dużo świeżego pachnącego koperku. Można dodać łyżeczkę octu ale ja go nie lubię :)