Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi mizerię. Tak w klasycznym wydaniu znana jest każdemu.
Polecam.
Odsłon: 1033
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 799
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 103
Polecam.
Odsłon: 1033
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 799
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 103
Składniki
Obrałem ogórki, pokroiłem w cieniutkie plasterki, posoliłem, posypałem pieprzem, skropiłem sokiem z cytryny i wymieszałem ze śmietaną. W salaterce posypałem posiekanym koperkiem. Mizerię należy przyrządzać tuż przed podaniem, gdyż w przeciwnym razie ogórki puszczają obficie sok i wiotczeją. Mizeria wygląda wówczas nieapetycznie i jest mniej smaczna.