Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna mizeria z rzodkiewki, super alternatywa zamiast ogórków, a równie pyszna i orzeźwiająca. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1772
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 51
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1772
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 51
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy, zioła siekamy, a rzodkiewkę kroimy na plasterki. Wrzucamy wszystko do miski i dodajemy jogurt, pieprzymy i solimy do smaku. Gotowe !!! Mizeria po paru godzinach jest jeszcze lepsza. Smacznego !!!