Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chociaż do świąt pozostało jeszcze sporo czasu, warto już dziś zacząć gromadzić przepisy na pyszne dania. Chcesz, aby na twoim bożonarodzeniowym stole oprócz tradycyjnych dań znalazła się również lekka sałatka? Ta receptura jest właśnie dla ciebie. Znajdziesz tu kompozycję złożoną z warzyw oraz wyrazistego sera.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 112
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 110
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 112
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 110
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkuj, ser, szynkę i umytą paprykę pokrój z cienkie paski, cebulę w piórka. Przełóż wszystkie składniki do miski.
W miseczce zmieszaj majonez, jogurt grecki, musztardę, miód, odrobinę soku z cytryny i pieprz, wszystko dokładnie wymieszaj.
Sos wlej do sałatki, wszystko wymieszaj, na koniec dorzuć garść suszonej żurawiny.