Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam przepis na śledzie świąteczne, ale również idealne na co dzień z dodatkiem gorących ziemniaków, zachwycą każdego :-) Niebo w gębie :-) Polecam serdecznie. https://youtu.be/xQUE5PHY9W0
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 130
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 130
Składniki
Śledzie płuczemy w zimnej wodzie, kroimy na mniejsze kawałki, wrzucamy do większej miski, następnie dorzucamy cebulę pokrojoną w piórka, pieprzymy, dorzucamy drobno posiekany koper i ząbek czosnku, zalewamy jogurtem, całość dokładnie mieszamy. Gotowe !!! Śledzie najlepiej smakują na drugi dzień :-)