Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznym młodym ziemniakom wystarczy tylko lekkie podkreślenie smaku!
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 64
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 64
Składniki
Ugotowałam oskrobane młode ziemniaki, mogą być stare w mundurkach. Po ostygnięciu pokroiłam je w grubą kostkę, skroiłam oliwą, kilkoma łyżkami octu, solą i pieprzem. jeszcze posiekana cebulka. Idealnie pasowały do sznycla po wiedeńsku :)
Smacznego :)