Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowie na tależu, które zawsze smakuje jest małokaloryczne i szybkie do wykonania. Nadaje się na różne okazje, począwszy od obiadu jak i na spotkania ze znajomymi.
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 157
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 279
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1061
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 25
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1506
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 157
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 279
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1061
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 25
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1506
Składniki
Sałatę i wszystkie warzywa myjemy, ogórek, cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Sałatę lodową rwiemy w nieregularne kawałki, układamy w naczyniu w którym będziemy całość serwować.
Wszystkie warzywa pokrojone rozrzucamy na górę, kroimy szczypior i posypujemy.
Przygotowujemy dressing i całość polewamy. Na górę układamy ser feta. Obcjonalnie jak lubimy, możemy wszystko posypać prażonymi ziarnami słonecznika i dyni. Sałata jest gotowa. Smacznego.