Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała i prosta pasta do kanapek
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10551
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 311
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10551
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 311
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry. Mięso ryby oddzielamy od kręgosłupa i ości. Rozdrabniamy za pomocą widelca Dodajemy serek topiony i wszystko dokładnie razem mieszamy, aż powstanie gładka masa Dodajemy keczup i pokrojonego w drobniutką kosteczkę ogórka, ewentualnie delikatnie dosalamy. Wszystko razem dokładnie mieszamy Podajemy z pieczywem. Pastę posypujemy pokrojonym drobno szczypiorkiem